joi, 7 noiembrie 2013

Familia,bunul cel mai de pret

                  Cu toate ca nu am foarte multi ani de vechime pe Pamant pot sa spun ca dintre toate cate putem detine cel mai de pret ''bun'' este familia.           Acasa este locul unde te simti cel mai in siguranta si cel mai bine,printre oameni care te poarta in suflet pentru ca asa le e dat si nu pot opri asta e in ADN-ul lor.Asta e ceea ce numim familie .
   Doar ca familia se mareste , patrund in ea membri din exterior nascuti si crescuti in alt mediu cu alte invataturi care trebuie sa se adapteze noii familii dar si familia in sine se adapteaza in functie de necesitatile membrilor care acum fac parte din ea.
  Problema este ca de multe ori membrii si familia nu sunt compatibili si persoana de legatura dintre acestia trebuie sa gaseasca o cale de mijloc si sa fie impartiala .Cam greu dar nu imposibil.
   Cred ca cel mai important este sa nu ajungi in situatia de a alege pentru ca doare si e o durere pe care nu o poti explica si pe care nu ti-o intelege nimeni.
  Pe masura ce crestem ajungem cumva la concluzia ca ne putem gestiona singuri viata dar dupa un timp cu cat inaintam in varsta realiza ca in cele mai multe situatii suntem neputinciosi in fata destinului.
    Dar daca trebuie sa alegem intre parinti si soti cel mai bine ar fi sa le explicam ambilor ca sunt la fel de importanti ca daca te rupi de parinti e ca si cum te rupi de trecut ,te dezradacinezi iar daca te rupi de partenerul de viata te rupi de viitor deci nu poti continua nici fara trecut ca nu stii cine esti dar viitor ne defineste. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu