vineri, 16 septembrie 2011

Cum sa te iubesti pe tine .....si apoi pe ceilalti...

    Viata e un sir de intamplari , de cele mai multe ori rele , care iti formeaza caracterul  , te transforma , te maturizeaza .Trecand minutele si zilele realizezi  ca odata cu ele treci si tu , te transformi din fluture in omida sau invers depinde de forta interioara a fiecaruia .
  Stiu ca titlul te poate duce cu gandul la egoism dar nu e . Sa te iubesti pe tine inaintea celorlalti nu e egoism e o realizare.De multe ori facem greseala sa ne construim viata in jurul  altei persoane .Rand pe rand parintii iubitul/a , sotul /sotia , copilul ,nepotul  reprezinta centrul universului nostru.Ne formam dupa ei dupa cerintele lor , dupa dorintele lor fie ele impuse sau nu , lasandu-ne pe noi la final .Un final pe care poate nu-l atingem niciodata pentru ca timpul trece , se scurge ca nisipul din clepsidra .....
    Comitem o greseala , am zis ,,comitem''pentru ca meritam a fi judecati pentru asta.
    Spun ca e o greseala pentru ca invartindu-ne in jurul altor persoane , facand pe altii mai importanti nu traim cu adevarat. Doar mimam o fericire care e furata de la ei.
   In tot acest timp nu ii lasam nici pe ,,importantii'' nostri sa traiasca cum ar trebui.Construind universul in jurul altora uitam sa traim , uitand asta ne transformam in oameni nefericiti , nefericirea noastra are reperscursiuni asupra celor pe care ii iubim .
   Nu construiti altare oamenilor . Nu sunt vrednici  si va vor face neferciti .
 Suntem indeajuns de datori cu viata noastra incat sa ne indatoram si pentru altii .Nu trebuie sa ne transformam in niste persoane egoiste trebuie doar sa traim si sa lasam spatiu si altora sa ia decizii si sa simta ca traiesc desi vor face greseli , le vor plati , dar trebuie sa stie ca e cineva care ii va sprijini mereu.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu