marți, 3 mai 2011

Talk about ....SEX

          Ar trebui sa fie interesant..... Sexul se va vinde mereu.La televizor ,in ziare , in carti, in viata totul pleaca de la sex.Am vazut casnicii destramandu-se din aceasta cauza , oameni care au trait douazeci de ani impreuna si s-au despartit din lipsa lui ,sexul este o parte importanta din viata noastra .Singura problema suntem noi ca nu recunoastem ,ca ne place , ca conteaza , ca face diferenta.....
    Ne place sa ne consideram moderni in gandire si in trairi dar nu suntem.Femeile nu recunosc decat foarte rar ca le place iar barbatii ca nu pot fara si sunt in stare sa renunte la o casnicie cu vechime pentru o femeie care le da un pic mai multa atentie. Deci sexul este important .....dar totul se poate rezolva ,intr-un razboi al sexelor , sexul este sabia.
    De ce refuza femeile barbatii buni?
  De ce refuza un tip dragut care ii da atentie si i se ofera pe tava unuia care face pe durul dar de fapt e doar un ,,nimeni''?
   Din punctul meu de vedere pentru ca un amant e mai putin important decat un prieten , ca tipul care te place sincer sigur te si respecta si nu se merita sa pierzi asta pentru un moment care poate sa nu insemne nimic sau sa se termine acolo.
        Parerile sunt impartite.Femeile pot lua aceeasi decizie din motive diferite .Poate ca la final realizam ca nu suntem chiar atat de diferiti...
   Desi suntem intr-o era moderna avem uneori gandiri  antice , ne place sa fim considerate egale cu barbatii si ei ne considera egale dar in anumite circumstante femeile sunt totusi sexul slab si barbatii capul familiei.Cu toate ca barbatilor le plac femeile independente  financiar si descurcarete in ceea ce priveste anumite chestiuni ce tin de familie ,exista momente cand isi doresc ca ele sa fie supuse sa nu lase cumva vreo urma de indoiala ca sunt de capul lor. Exista restrictii , limite de partea tututror
Barbatii daca inseala la final sunt tot barbati ,nu sunt la fel de invinuiti ca si femeile, care daca fac asta nu au posibilitatea de o alta sansa .
   Partea cu modernismul nu e pana la final .Chiar de suntem femei moderne nu ne place sa discutam despre sex. Nici in pat nici inafara lui , este un  subiect tabu .
        Nu recunoastem dar uneori ne comportam ca acele femei care era crescute in maniera in care sexul este un sacrificiu , ca a fost ,,inventat'' doar pentru inmultirea speciei.
           

4 comentarii:

  1. Intr-adevar,sexul este important in viata ,se vinde si se va vinde.
    Dar tu vorbesti despre sexul animalic care inseamna doar cuplarea dintre doi indivizi cu scopul satisfacerii unor dorinte sau necesitatii de moment .
    Acest tip de sex nu iti da o satisfactie totala ,ci doar una de moment.
    Sexul adevarat inseamna o bucatica de fericire ,de iubire ,de implinire fizica si sufleteasca.In acel moment cei doi sunt doar unul si nimic nu mai exista in jurul lor .Cred ca sexul de care vorbesc eu este o particica din bucuriile pe care le poti avea de viata ,acea particica care te implineste, care poate da sens vietii tale.Poate fi startul unui inceput,poate fi catalizatorul deciziilor tale .
    Femeile prefera barbatii draguti,care fac pe durii,pentru ca a ramas in ele (fara sa-si dea seama )instinctul animalic de procreere.
    ,,, ca tipul care te place sincer sigur te si respecta si nu se merita sa pierzi asta pentru un moment care poate sa nu insemne nimic sau sa se termine acolo. ,,.Niciodata un moment nu poate sa nu insemne nimic si nu se poate termina acolo.Cred ca poate fi o implinire a unei relatii dintr doi prieteni

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca un raspuns mai bun despre relatia dintre doi prieteni ti-l poate da MARIAH CAREY prin cantecul WITHOUT YOU.(nu am putut sa ti-l trimit ,dar poate il cauti pe YOU TUBE)
    E suficient doar sa-l asculti.
    Acesta este raspunsul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vorbeam despre femei si barbati,despre alegeri ,pasiuni respect si lipsa lui dar parca mai mult lipsa lui.Nu se mai pune pret pe sentimente acum conteaza compatibilitatea nu dragostea , statutul social si banii.Femeile se lasa cucerite prea usor si barbatii profita de asta cu cat mai multe cuceriri cu atat mai multe crestaturi pe centura ,la final nu conteaza decat numarul ,ca sa se simta bine orgoliul masculin.
    Bucatica de fericire ,apropierea de cer nu ti-o da sexul ci dragostea , daca nu e dragoste e doar pasiune animalica .De aici lipsa respectului animalele nu respecta ... Daca reusim sa gandim mai mult cu imnima in relatii si cu capul in afaceri e perfect....

    RăspundețiȘtergere