miercuri, 1 septembrie 2010

O VORBA BUNA.......

    UN ZAMBET  FACE CAT ....... O MIE DE CUVINTE
       Poate ca avem o zi proasta sau poate o viata plina de dezamagiri dar cand zambesti totul se schimba si pt tine si pt cei din jur.Suntem crispati si privim lumea circumspecti totul e prea negru si atunci uitam  sa trezim  sentimente placute.Un zambet e la fel ca si soarele , te incarca cu sentimente pozitive .Daca zambim mai des poate ca putem sa trecem prin viata mai usor sa depasim, momentele neplacute ,sa fim  mai fericiti...
    Zambetul lui ma face fericita si faptul ca rade ma apropie de cer.E tot ce iti poti dori pe lume sa auzi sunetul fericiri in glasul copilului tau. Cu el am invatat pot fi fericita bucurandu-ma de           momente scurte si cadourile pretioase vin in pachete mici .Primul  sentiment de iubire desavarsita mi la daruit tot el.
   A APARUT CAND NU MA ASTEPTAM SI A FOST GREU DAR UN GREU LA CARE NU AS RENUNTA NICIODATA . E O MESERIE DIFICILA DAR PLINA DE BUCURII.MA NUMAR PRINTRE COPII NEDORITI DAR NU MA VOI NUMARA NICIODATA PRINTRE FEMEILE FARA SENTIMENTE MATERNE .REALIZEZ CA AM O MISIUNE .....SI SPER SA FAC  O TREABA BUNA SPER SA CRESC UN OM BUN . 
              A iubi inseamna, poate, a lumina partea cea mai frumoasa din noi.Octavian Paler
IUBIREA NE FACE MAI FRUMOSI SI MAI USOR DE PRIVIT , FARA SA IUBIM AM FI GOI SI NU AM SIMTI CE INSEAMNA SA TRAIM....
Un copil e o raza de soare ce iti va lumina viata; un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte; un copil este atingerea raiului; un copil e tandrete si dulceata; un copil e mereu suprinzator, emotionant, fermecator si captivant; un copil e o minunata binecuvantare dar in primul rand un copil e ... dragoste!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea asta ... si fiecare mama il are.
   SA NE SIMTIM IN FIECARE ZI COPII ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu